Delavnice
Lokacije
Prijavnica
Kontakt

  
  Center za Duhovno Kulturo,
  zavod za izobraževanje,
  vzgojo, razvoj in kulturo

 

 

 

PRAVILNI RITEM ŽIVLJENJA
S pravilno naravnavo do polnejšega življenja

 

 

Kvaliteto svojega življenja vrednotimo po polnosti, ki jo lahko doživljamo ali pa ne v svojem vsakdanu. Drži, da ima danes vsak človek preveč obveznosti, kar pa ni izgovor, da ob vsem ne bi poskrbel še zase. Dnevi tečejo sami od sebe, z njimi pa odtekajo deli nas. Tisti trenutki, ki smo jih preživeli v sozvočju s seboj in drugimi, z naravo, nas napolnijo, ostanejo del nas. V meri kot se sami polno odpremo življenju, v tej meri se bo življenje odprlo nam. Kako torej do pravilnega življenjskega ritma, do harmonije?
S pravilno pozornostjo, širjenjem zavedanja s pomočjo meditacije, z zdravilno, regenerativno vadbo Yiquana, z urjenjem senzitivnosti za notranji ritem narave, s poglabljanjem v starodavne modrosti.

Delavnica Pravilni ritem življenja je preplet praktičnih vaj, ki jih zlahka prenesemo v svoj vsakdan, znanja, modrosti, treninga jasnočutnosti.

Iz vsebine:

  • Teorija in praksa Yiquana

  • Človek kot odsev makrokozmosa

  • Kako do telesnega, duševnega in razumskega ravnovesja

  • Uglašenost s štirimi elementi narave

  • Stik z energijskimi bitji narave, devami

 
Termin: 13.do 15. avgust 2010

Kraj: kamp pri Odomovem jezeru, Zg. Kapla na Kozjaku, blizu Maribora

Cena delavnice: 160 €

Cena s popustom: pri plačilu do 10. maja 100 €, plačilo do 10. junija 130 €

V primeru odjave do 30 dni pred pričetkom delavnice vrnemo 90 % vplačila (razlika krije administrativne stroške), do 14 dni pred pričetkom 70 % ter do 5 dni pred pričetkom 50 %. Kasneje plačila ne vračamo.

Transakcijski račun: 02053-0035107882 (CDK, Ruska 13, Ljubljana), namen nakazila: poletna delavnica

Cena kampa na osebo na dan: okoli 5 €
Za opremo za kampiranje in za hrano poskrbi vsak udeleženec sam.

Rok za prijave: 1. avgust 2010

Prijave in informacije: E-PRIJAVNICA

Mateja Meško Kaiser, mateja.mesko@cdk.si, 031 461 954
ali
CDK, Ruska 13, Ljubljana, 01/433 93 03 

 

 

Delavnico vodita:

 

mag. Vladimir KAISER, univ. dipl. inž. Kemijske tehnologije, učitelj na Duhovni univerzi, z dolgoletnimi izkušnjami iz področja duhovne rasti, internih borilnih veščin in energijskih vaj. Deluje kot učitelj meditacije, duhovnih tradicij, večne modrosti in vadbe Yiquana, Qi gonga in Taiji-ja na Duhovni univerzi. Vodi aikido in aiki jujutsu, ter Yiquan, klub Shinki dojo Maribor (3. dan Aikikai aikido, 1. dan Tendoryu aikido, 2. dan Shinkiryu aiki budo, 1. dan Daitoryu aiki jujutsu Bokuyokan).

Mateja MEŠKO KAISER, poučuje na Duhovni univerzi že 15 let. Je učiteljica meditacije, ezoteričnih znanj, svetovalka pri duhovni rasti in razvoju senzitivnosti. V tem času je aktivno sodelovala in soustvarjala program Pot duhovne samouresnicitve in Praktikum intuicije. Nekaj časa je delovala tudi na Šoli čustvene inteligence.
Je soavtorica knjige Praktikum intuicije za 1.letnik, objavlja clanke v reviji Soutripanje in Auri.