Če želite, da vas obveščamo o predavanjih, delavnicah, novostih na spletnih straneh, vas vabimo, da se prijavite na E-novice Šole čustvene inteligence


Šola čustvene inteligence
Zavod CDK
Ruska 13, Ljubljana
(01) 433 93 03
041 628 748
sci@cdk.si

 

Pot: Prva stran | Reference | Mnenje

 

IZOBRAŽEVALNO MOTIVACIJSKI VIKEND

Društvo SOS telefon za ženske in otroke - žrtve nasilja je za svoje aktivne članice in prostovoljke organiziralo "Izobraževalno motivacijski vikend" 10. in 11. decembra 2005 v Logarski dolini.

Za svoje izobraževanje smo želele izvajalce, ki bi zadovoljili naše specifične potrebe pri delu z žrtvami nasilja in nam s programom hkrati dali možnost za soočenje z lastnimi občutki, ki se ob tovrstnem delu strokovnim delavkam in prostovoljkam porajajo. Teme izobraževanja, ki smo jih želele, so bile: motivacija, empatija, sindrom izgorevanja, obvladovanje stresa, reševanje konfliktov in komunikacija. Iskale smo različne ponudnike izobraževanj, ki bi v veliki meri zadovoljili naše potrebe in želje.

Šola čustvene inteligence Zavoda CDK, za katero smo se z velikim pozitivnim pričakovanjem odločili, je bila popolna izbira. Gospa Rožana Grdina in gospod Brane Krapež sta nam v dvodnevnem seminarju pripravila program z naslovom "Kako pomagati drugim, ne da bi pozabili nase?". Kako torej učinkovito delati z žrtvami nasilja in z njimi vzpostaviti pristen človeški stik, hkrati pa poskrbeti zase in za svoje potrebe?

Udeleženke izobraževanja smo se zares zelo prijetno počutile, spoznale smo veliko novega in predvsem uporabnega za naše nadaljnje kakovostno delo. Seminar je izredno povezal celotno skupino in odpirala so se burna pozitivna čustva, ki so jih spremljale tako solze kot smeh. Celotna skupina je seminar izjemno pozitivno ocenila ter bila s podajanjem in vsebino programa izredno zadovoljna, saj sta se nam voditelja približala tudi na čustveni ravni in nam dala zares bogato izkušnjo vpogleda v nas same. 

Ana Vodopivc
Društvo SOS telefon za ženske in otroke - žrtve nasilja

 

 

     

Prva stran

Šola čustvene inteligence
je dobitnik priznanja

Plakete mesta Ljubljane

in

priznanja
Andragoškega centra
Slovenije
za izjemne strokovne dosežke pri izobraževanju odraslih!


Oglejte si videoportret
Šole čustvene inteligence
(.wmv, 7,2 MB)

(avtor: Andragoški
center Slovenije)