Če želite, da vas obveščamo o predavanjih, delavnicah, novostih na spletnih straneh, vas vabimo, da se prijavite na E-novice Šole čustvene inteligence


Šola čustvene inteligence
Zavod CDK
Ruska 13, Ljubljana
(01) 433 93 03
041 628 748
sci@cdk.si

 

Pot: Prva stran | Globinska sprostitev

Globinska sprostitev (CD s knjižico)

Vnesite ravnovesje v svoje življenje!

Globinska sprostitev je metoda za temeljito telesno in duševno sproščanje, ki učinkovito odpravlja posledice stresnega načina življenja. Ob CD dobite tudi knjižico z navodili, ki vam približa načela izvajanja te metode ter vas seznani z njenimi učinki.

Naročilnica

KAZALO

Uvod

Zakaj globinska sprostitev?

Sprostitveni odziv

Tehnika globinske sprostitve
Navodila za izvajanje
Izkušnja sproščanja
Misli med sproščanjem

Pomen pozornosti

Če ste v dvomih

Vaji
Vaja "obvladovanja" misli
Vaja usmerjanja pozornosti

 

Vabimo vas v družbo tistih, ki smo se odločili, da v svoje življenje vnesemo več sproščenosti, vedrine, zdravja in pristnega doživljanja sebe.

Današnji čas in okolje, v katerem živimo, nas postavljata pred mnogo zahtev in najrazličnejših pritiskov. Pogosto živimo na mejah svojih psihofizičnih sposobnosti.

V veliko pomoč pri vzpostavljanju in ohranjanju notranjega ravnovesja ob soočanju z vsakdanjimi izzivi vam je lahko zgoščenka, na kateri je posneta metoda globinske sprostitve. Na idejo, da bi globinsko sprostitev posneli na zgoščenko, nismo prišli sami, temveč so nas k temu vzpodbudili udeleženci naših tečajev in delavnic. Marsikdo med njimi je namreč potarnal, da mu samostojno sproščanje doma gre dosti težje od rok kot na delavnici, kjer se lahko preprosto prepusti vodenju. Zahvaljujemo se jim in upamo, da smo jih z realizacijo te ideje razveselili.

Po zgoščenki lahko segate občasno ali redno. V obeh primerih vam bo koristila. Z rednim izvajanjem globinske sprostitve se bodo zgodile v vas tiste temeljne spremembe v telesnem in psihičnem počutju, ki bodo začetek bolj kakovostnega življenja. Upamo, da vam bo koristen in prijeten pripomoček v vaši bitki proti škodljivemu stresu.

Knjižica "Globinska sprostitev", ki predstavlja dodatek k zgoščenki, vam približa načela izvajanja te tehnike in vas seznani z njenimi učinki ter navodili za izvajanje. Pozorno jo preberite, saj vam njena vsebina omogoča bolj kakovostno in učinkovito prakso globinskega sproščanja.

 

     

Prva stran

NOVO!