Če želite, da vas obveščamo o predavanjih, delavnicah, novostih na spletnih straneh, vas vabimo, da se prijavite na E-novice Šole čustvene inteligence


Šola čustvene inteligence
Zavod CDK
Ruska 13, Ljubljana
(01) 433 93 03
041 628 748
sci@cdk.si

 

 

Dragi prijatelji,

kolikokrat se nam zgodi, da nas vsakdanji opravki in skrbi tako preplavijo, da samo še hitimo drug mimo drugega in niti ne čutimo več sami sebe. Življenje postane avtocesta, na kateri dirjamo neznano kam.

Čas okoli božičnih praznikov v sebi nosi posebno čarobno moč, ko se odstrejo koprene, za katerimi lahko uzremo skrito svetlobo stvarstva. Če upočasnimo korak, pogledamo okoli sebe in prisluhnemo tišini znotraj nas, se nam v srcu lahko začne razgrinjati podoba sveta, ki presega naše vsakdanje izkušnje. Naše vsakdanje življenje tako lahko uzremo kot simbol, skozi katerega preseva globoko sporočilo in smisel.

Odzvali smo se povabilu božičnega obdobja in za vas pripravili prav poseben večer, na katerem bomo skupaj vstopili v svet simbolov na 3 načine: najprej skozi svečani orakelj, kjer bomo skozi simboliko tarota lahko dobili odgovor na vprašanje, ki ga bomo zastavili, sledilo bo kratko predavanje in pogovor o simboliki božično-novoletnih praznikov, na koncu pa bomo še skupaj poklepetali ob prigrizkih, ki jih bomo prinesli s seboj, kot simbolno daritev drug drugemu.

Kdaj: ponedeljek, 28. decembra ob 19. uri

Kje: v dvorani hotela Svoboda (Krka) v Strunjanu

Prispevek: 5 eur (za kritje stroška najema dvorane)

S seboj lahko pripeljete tudi prijatelje, prosimo pa vas, da se na večer pravočasno prijavite.

Informacije in prijave:
Marta Kralj, 031/619 023; marta.kralj@cdk.si

Veselimo se čarobnega večera v vaši družbi,

 

Drago, Igor, Marta, Mateja in Rožana

 

 

     

Prva stran

NOVO!