ARHIV O REVIJI NAROČILNICA PIŠITE NAM

 

 

 

O reviji

 

Poslanstvo revije   Mnenja naših bralcev   Izdajatelj revije

 

Poslanstvo revije

Ustvarjalci Soutripanja se trudimo razvijati humanistično noto za sodobno kulturo življenja, kjer nista v ospredju primerjanje in tekmovanje, temveč sodelovanje, medsebojno razumevanje in spoštovanje. Naš namen je širiti zavest in vzpodbujati izražanje človekove notranje, duhovne narave in njenih vrednot v vsakodnevnem življenju.

Področja, o katerih pišemo, so:

  •   duhovna rast,
  •   vzgoja in izobraževanje,
  •   kultivacija medsebojnih odnosov,
  •   zdrav način življenja,
  •   sodobne oblike alternativnega oz. komplementarnega zdravljenja,
  •   ekologija,
  •   družbeno aktualne teme in še kaj.

Avtorji prispevkov so učitelji Duhovne univerze, Šole čustvene inteligence in Akademije za psihosintezo.

Objavljamo tudi informacije o programih in aktivnostih zavoda CDK. Revija je namenjena tudi prispevkom in vprašanjem naših bralcev.

Soutripanje izhaja štirikrat na leto in če želite, da vas vsake tri mesece razveseli po pošti, vas vabimo, da se naročite nanj: Naročilnica za Soutripanje.

Revijo lahko kupite tudi na predavanjih Šole čustvene inteligence in Duhovne univerze ter v naši pisarni v Ljubljani na Ruski 13 (od pon. do čet. med 10. in 14. uro).

 

 

Mnenja naših bralcev

 

Prejel sem vašo revijo že kar nekaj tednov nazaj, jo prebral in naj vas pohvalim - odlična tematika in članki! Vsekakor revija, ki se lahko prebira večkrat.

David

 

Revijo sem prebrala pri prijateljici, ki je vaša naročnica. Vedno aktualna problematika, zanimive vsebine, skratka vse, kar vsakodnevno potrebujem.
Komaj čakam, da bom prebirala svojo.

Leja

Preko intuicije sem ujela vašo revijo. Pisana mi je na kožo. Hvala vsem, ki jo ustvarjate!

Elanrei

Po naključju (čeprav naključij baje ni) sem prišla na vašo spletno stran, kjer sem z zanimanjem prebrala odlomke člankov in sem prav vesela, da sem našla nekaj, kar mi je zelo blizu.

Anita

Pred časom sem prejela naročene izvode revije Soutripanje. Resnično me je presenetila vsebina člankov in njihova kakovost. Veliko napisanega v reviji mi je potrdilo moja mišlenja, znanja in vedenja, na katere nisem našla odgovorov.

Slavi


Hvala za takšno ustvarjanje revije, ki širi obzorja duha in veča notranji mir.

Goga


Članki so krasni in navdihujoči.

Katja


Včeraj sem po daljšem premoru vzela v roke revijo Soutripanje in osupnila nad vsebino ter podatkom, da praznujete že 10 let. Iskrene čestitke! Ne vem več, kdaj sem jo prvič dobila, dobro pa se spomnim, da mi takrat nobena revija več ni bila v zadovoljstvo in po daljšem iskanju sem odkrila Soutripanje. Je revija, ki jo preberem od prve do zadnje strani, včasih v enem sunku, če mi le čas dopušča. Lahko bi rekla, da jo kar "goltam" in potem "prežvekujem" do naslednje številke ali pa še dlje.

Hvala vam za ves dobro, ki ga s svojim neutrudnim delom širite med ljudi.

Vida


Revijo sem zasledila na internetu. Njena vsebina je tako bogata in prepričljiva, da jo želim imeti doma, vedno pri roki.

Marta


Odlična revija, lahko bi izšla večkrat.

Bona


Slučajno sem odkrila to stran, kjer imate na internetu predstavljene revije. Sprva se mi ni zdelo nič posebnega, ampak ko sem začela brati naslove in članke, vam moram priznati, da ste super! Res! Končno revija, ki mi jo je dejansko z veseljem brati in si s tem napolnim moč za naprej! Še tako naprej!

Sončica


Pravkar sem se naročila na vašo revijo. Tovrstna tematika me izredno zanima, prebiram različne revije in v vsaki najdem nekaj zase. Po naključju (na-ključ-je) sem našla vašo revijo, kjer mi ustrezajo vsi članki. Nestrpno že pričakujem izvod vaše revije.


Odkar prebiram vašo revijo, se mi ponovno odpira svet, za katerega sem slutila, da je tu nekje.

Mika


Pozno v noč sem z velikim veseljem listala vaše revije in ugotovila, da jih bom sicer lahko hitro "prebrala", da pa so stvari v njih predstavljene tako lepo in globoko, da bom ob člankih notranje rasla še več let - vsakič bom v prebranem našla novo sporočilo.

Pred kratkim sem imela čudovito priložnost v živo spoznati nekatere ustvarjalce vaše revije in zato vem, da so vsi prispevki pisani res iz srca in z željo, da bi širili luč v ljudeh. Iskrena pohvala vsem avtorjem!

Mojca

 

Aktualne in "perspektivne" vsebine, pestrost člankov, objektivnost.

BenoIzdajatelj:
CDK - Zavod za izobraževanje, vzgojo, razvoj in kulturo

Naslov izdajatelja in uredništva:
CDK, Ruska 13, 1000 Ljubljana
Telefon in faks: 01 433 93 03
Uradne ure: od ponedeljka do četrtka od 10. do 14. ure.

Uredništvo:
Nataša Zorc
(glavna in odgovorna urednica)
Barbara Škoberne
Boštjan Trtnik

Tehnični urednik:
Vladimir Premužič

 

Vprašanja, pripombe in ideje, prosimo, pošljite na naslov:
soutripanje@cdk.si