Če želite, da vas obveščamo o predavanjih, delavnicah, novostih na spletnih straneh, vas vabimo, da se prijavite na E-novice Šole čustvene inteligence


Šola čustvene inteligence
Zavod CDK
Ruska 13, Ljubljana
(01) 433 93 03
041 628 748
sci@cdk.si

 

Pot: Prva stran | Druge dejavnosti | Partnersko svetovanje

 

 

  • Se tudi vidva sprašujeta, kam je šla ljubezen, ki sta jo čutila, ko sta bila še zaljubljena?
  • Sta utrujena od stalnega "bojevanja" v odnosu in ne vesta več, kako razrešiti vse konflikte?
  • Bi rada izboljšala vajin odnos in ponovno našla razumevanje, spoštovanje in ljubezen?

 

Toplo vabljena v program partnerskega svetovanja po Imago modelu!


Imago združuje spoznanja vodilnih psiholoških šol in nekaterih duhovnih tradicij v edinstveno sodobno teorijo o temeljih ljubečega partnerstva. Prinaša novo razumevanje samega sebe, partnerja in zakonitosti partnerskega odnosa. Ustvarja varen prostor za zdravljenje in rast ter nudi znanje, tehnike in veščine, ki so potrebne za transformacijo vajine partnerske zveze.

Svetovanje ni namenjeno iskanju krivca za nastalo situacijo, temveč iskanju poti iz nje. S posebnimi vodenimi dialogi bomo postopno odkrivali nezavedne vzroke težav v vajinem partnerstvu, ugotavljali njihove korenine in vplive ter poiskali nove čustvene in vedenjske vzorce, ki bodo konstruktivno delovali v vajinem odnosu.

Pridobila bosta praktična znanja in uporabne veščine, ki vama bodo pomagali soustvarjati odnos, ki vaju bo izpolnjeval ter vama dajal izkušnjo večje medsebojne bližine, ljubezni, zaupanja in spoštovanja. Naučila se bosta komunicirati tako, da bosta razumela sebe in partnerja ter bosta s svojimi vedenji gradila vajin odnos.

 

 

Trajanje in metode dela:

Program svetovanja se pripravi za vsak par posebej glede na potrebe in specifičnost partnerskega odnosa. Svetovanje sestavljajo pogovori, ozaveščanje, različne vaje, novo znanje, sproščanje ter napotki in usmeritve za domače delo.

Eno svetovanje traja 120 minut, poteka pa v Ljubljani, Kopru in Novi Gorici.

IZVAJALEC

 

Svetovanje izvaja Boštjan Trtnik, sistemski terapevt po metodi Berta Hellingerja (postavitev družine). Končal je 4-letni izobraževalni program Duhovne univerze in je že od leta 2000 zaposlen kot certificirani predavatelj in svetovalec v Šoli čustvene inteligence. Izobražuje se tudi v Imago partnerski terapiji.

Cena in način plačila:

Ura svetovanja (60 minut): 35 €.

 

Informacije in prijave: 

- Boštjan Trtnik, 031/481-537
- e-pošta: bostjan.trtnik@cdk.si

 

POVEZAVE

Članki:

Video prispevki:

Video
Spretnosti komuniciranja
2.del

Video
Spretnosti komuniciranja
1.del

Video
Kako ljubiti in biti ljubljen?

Video
Pet jezikov ljubezni

 

 

MISEL

Zakon je psihološko in duhovno popotovanje, ki se začne z vznemirljivo privlačnostjo, vodi skozi trnovo pot odkrivanja samega sebe in partnerja ter se končuje v tesni, ljubeči in trajni zvezi. Ali boste prišli do konca poti ali omagali kje na sredi, ni odvisno od tega, koliko sreče boste imeli pri izbiri pravega partnerja, pač pa od vaše pripravljenosti za odkrivanje skritih kotičkov svoje lastne osebnosti.

Harville Hendrix, avtor knjige Najina ljubezen

 

 

     

Prva stran

NOVO!