Če želite, da vas obveščamo o predavanjih, delavnicah, novostih na spletnih straneh, vas vabimo, da se prijavite na E-novice Šole čustvene inteligence


Šola čustvene inteligence
Zavod CDK
Ruska 13, Ljubljana
(01) 433 93 03
041 628 748
sci@cdk.si

Pot: Prva stran | O šoli | Avtorji in izvajalci | Brane Krapež

 

BRANE KRAPEŽ, rojen 1960, socialni delavec, že 20 let raziskuje področje osebne in duhovne rasti. Ob formalni izobrazbi je v okviru Zavoda CDK uspešno zaključil petletni program Duhovne univerze ter dveletno usposabljanje za predavatelja in svetovalca v programu Šola čustvene inteligence in si tako pridobil naziv certificirani predavatelj in svetovalec Šole čustvene inteligence. Udeležil se je številnih programov in delavnic povezanih s čustveno pismenostjo, z odnosi in vodenjem skupin. Pred dvema letoma je pri PIC-u uspešno zaključil program usposabljanja za mediatorja in specializacijo za družinskega mediatorja. Trenutno se izobražuje v okviru programa Transakcijske analize pri priznanem psihoterapevtu dr. Zoranu Milivojeviću.

Zadnjih 15 let kot soavtor, predavatelj in osebni svetovalec sodeluje pri razvijanju in izvajanju programa Šola čustvene inteligence, kjer v teoriji in praksi poučuje, kako izboljšati komunikacijo in medsebojne odnose, kako se postaviti zase ob upoštevanju drugih, kako ravnati s svojimi čustvi, kako se odzivati na čustva drugih, kako mirno in učinkovito reševati spore, postavljati meje ipd.

V zadnjih 15 letih je napisal veliko člankov, ki obravnavajo omenjene teme in so bili objavljeni v številnih tiskanih medijih (Naša žena, Soutripanje, Aura, Nedeljski dnevnik, Moj malček, Rina, Dnevnik, Vzajemnost, Viva, Šolski razgledi ...) ter nastopal v različnih vsebinskih oddajah na slovenskih radijih in televizijah. Je soavtor knjige Od čustvene inteligence do modrosti srca ter dveh zgoščenk in knjižic: Globinska sprostitev ter Globinska meditacija.

V Studiu 12 - internetnem portalu multimedijskih izobraževalnih vsebin je urednik rubrike medsebojni odnosi.

 

Kliknite na sliko za ogled videa:

 

Video
Kako se odzvati
na čustva najstnikov?

Video
Moški in ženske v sodobnem svetu 1.del

Video
Moški in ženske v sodobnem svetu 2.del

Video
Mediacija - uspešno reševanje sporov

Video
Vsak odnos potrebuje pozornost

Video
Družinska mediacija

 

 

Kontakt

e-naslov:

GSM: 041 988 556

 

 

     

Prva stran

NOVO!