Če želite, da vas obveščamo o predavanjih, delavnicah, novostih na spletnih straneh, vas vabimo, da se prijavite na E-novice Šole čustvene inteligence


Šola čustvene inteligence
Zavod CDK
Ruska 13, Ljubljana
(01) 433 93 03
041 628 748
sci@cdk.si

Pot: Prva stran | O šoli | Avtorji in izvajalci | Renata Bokan

 

RENATA BOKAN, po poklicu pravnica, se zadnjih 15 let ukvarja z raziskovanjem področja osebne in duhovne rasti. V okviru Zavoda CDK je zaključila triletno usposabljanje na področju čustvene pismenosti, medsebojnih odnosov  ter osebne in duhovne rasti. Po zaključenem izobraževanju je pridobila naziv certificiran predavatelj in svetovalec Šole čustvene inteligence. Poučuje meditacijo in sprostitvene metode. Ima diplomo TA 101 (Transakcijska analiza).Trenutno se izobražuje v programu Transakcijska analiza pri psihoterapevtu dr. Zoranu Milivojeviću.

Sodelovala je pri nastanku in vsebinski zasnovi programa Šola čustvene inteligence, kjer tudi poučuje. Zadnjih deset let objavlja članke in predava na temo čustvenega opismenjevanja, osebnega samorazvoja, samopodobe in razvoja medosebnih odnosov, s poudarkom na razvoju partnerstva ter družinske dinamike. Je soavtorica knjige Od čustvene inteligence do modrosti srca.

Veseli jo delo s skupinami tudi v delovnih okoljih, kjer predava in vodi delavnice "Management timskega življenja".

 

Kliknite na sliko za ogled videa:

Video
SAMSKO ŽIVLJENJE -
prisila ali izbira?

 

 

Video
Življenje po razvezi

Video
Faze partnerskega odnosa

Video
Pasti in izzivi partnerskega odnosa

 

Kontakt

e-naslov: renata.bokan@gmail.com

GSM: 041 845 315

 

     

Prva stran

NOVO!