Če želite, da vas obveščamo o predavanjih, delavnicah, novostih na spletnih straneh, vas vabimo, da se prijavite na E-novice Šole čustvene inteligence


Šola čustvene inteligence
Zavod CDK
Ruska 13, Ljubljana
(01) 433 93 03
041 628 748
sci@cdk.si

 

Pot: Prva stran | O šoli | Avtorji in izvajalci | Boštjan Trtnik

 

BOŠTJAN TRTNIK, sistemski terapevt po metodi Berta Hellingerja (postavitev družine) ter certificirani predavatelj in svetovalec za osebni in duhovni razvoj (Zavod CDK). Udeleženec izobraževanja za Imago partnerske terapevte in svetovalce.

Rojen 1971 v Ljubljani, po formalni izobrazbi univerzitetni diplomirani ekonomist s pedagoško andragoško izobrazbo in zaključenim seminarjem Sistematika psihologije za nepsihologe (Filozofska fakulteta v Ljubljani). Od leta 1993 se ukvarja s področjem medosebnih odnosov ter osebne in duhovne rasti. Najprej kot udeleženec v programih Zavoda CDK (uspešno je zaključil dvoletni program Šole stabilnega življenja in petletni program Duhovne univerze), kasneje pa kot  predavatelj in svetovalec v Šoli čustvene inteligence.

Leta 1997 je v Zavodu CDK pričel s triletnim izobraževanjem na področju čustvene inteligentnosti, medsebojnih odnosov ter osebne in duhovne rasti, ki ga je uspešno zaključil in postal certificirani predavatelj in svetovalec za osebni in duhovni razvoj. Sodeloval je pri nastanku in oblikovanju programa Šola čustvene inteligence, v katerem že od samega začetka (od leta 2000) poučuje naslednje vsebine: osnove čustvene inteligentnosti, medsebojni odnosi, komunikacija in reševanje konfliktov, razmejevanje odgovornosti in dogovarjanje o mejah, sprostitev in meditacija, ravnanje s čustvi, samopodoba, občutek lastne vrednosti in samospoštovanje, osebna in duhovna rast. Vse, kar uči, se trudi uresničevati v svojem življenju.

Objavil je vrsto poljudno-strokovnih člankov na temo čustvene inteligentnosti in medsebojnih odnosih v različnih slovenskih časopisih in revijah: Dnevnik, Nedelo, Nedeljski dnevnik, Moje zdravje, Naša žena, Rina, Moj malček, Vzajemna, Vzajemnost, Wellness, Karma plus, Aura, Soutripanje. Je soavtor knjige Od čustvene inteligence do modrosti srca in član uredništva revije Soutripanje. Sodeloval je v različnih radijskih in televizijskih oddajah: TV Slovenija, POP TV, TV Pika, Gorenjska televizija, GEA TV, Studio Proteus, Studio 12, Val 202, Radio glas Ljubljane, Radio Hit, Radio Kranj, Radio Koper .


V zadnjih štirih letih se je specializiral za področje partnerskih in družinskih odnosov. Zaključil je  mednarodni izobraževalni program Postavitev družine v polju duha po metodi Berta Hellingerja in pridobil naziv sistemski terapevt po metodi Berta Hellingerja. Vključen je tudi v izobraževanje iz Imago partnerske terapije pri Jette Simon, Imago klinični inštruktorici.

V Šoli čustvene inteligence vodi izobraževalne module Postavitev družine in Najina ljubezen (Imago šola za pare) ter delavnici Pet jezikov ljubezni in Postavitev družine. Izvaja tudi partnersko svetovanje po Imago modelu.

Slušatelji v njegovih predavanjih in delavnicah posebej cenijo življenjskost, preprostost, humor, toplino in osebne izkušnje, iz katerih izhaja.

 

 

Kliknite na sliko za ogled videa:

Partnerski odnosi:
oddaja z Nado in Boštjanom Trtnikom

Postavitev družine

Spretnosti komuniciranja 2.del

Spretnosti komuniciranja 1.del

Mehanizmi manipulacije

Ali poznate svoj temperament?

Pet jezikov ljubezni

Kako ljubiti in biti ljubljen?

Kako postaviti meje v odnosih?

 

Kontakt

e-naslov: bostjan.trtnik@cdk.si

GSM: 031 481 537

 

     

Prva stran

NOVO!